Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Centre de Dia de Reus participa en la campanya del Gran Recapte d’Aliments


Dins dels actes de la campanya de Nadal cinc  usuaris del Centre de Dia de Reus de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata van participar com a voluntaris en la recollida d’aliments del Gran Recapte al supermercat Consum.

Aquesta activitat s’emmarca dins d’una sèrie d’accions que des del Servei s’estan portant a terme des de fa un temps amb l’objectiu d’apropar i informar sobre el voluntariat què hi ha a la ciutat i facilitar que els usuaris sensibilitzats amb aquest tema puguin participar-hi de manera activa.

En aquesta línia, recentment, des de l’Ajuntament i el Punt de Voluntariat de Reus, es va realitzar al Centre una xerrada per parlar del significat de ser voluntari i els diferents àmbits d’actuació a la ciutat.

Aquesta xerrada, a més de ser informativa, va servir per a transmetre a les persones amb trastorn mental la disposició per part dels responsables del voluntariat d’afavorir la seva participació en aquest camp promovent un voluntariat inclusiu.

L’experiència ha estat valorada de manera molt satisfactòria pels participants, expressant les moltes emocions positives que els hi ha despertat. A més, ha servit per agafar consciència de la solidaritat que hi ha a la societat en aquestes causes i encoratjar-los cap a posteriors participacions. 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES