Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Estratègies sobre el canvi de model en l'atenció de la salut mental

 
La presidenta del Govern,  Francina Armengol, i la secretària general de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Nuria Cuenca León, van inaugurar la primera jornada de Treball en Xarxa de Salut Mental Catalunya – Illes Balears.
 
L'objectiu de la jornada va ser compartir estratègies sobre el canvi de model en l'atenció de la salut mental entre el Govern Balear i la Generalitat de Catalunya.
 
Alguns punts interessants de la jornada de treball va ser visibilitzar la salut mental per eliminar l'estigma, ficar a les persones en el centre de l'atenció, arribar al màxim de persones usuàries que necessitin aquests serveis, fer de la salut mental una qüestió completament transversal...
 
S'han explicar les estratègies sobre el marc de salut mental al Govern Balear i les prioritats de la salut mental en el Marc del Pla de Salut de Catalunya 2021-2025. Han compartit experiències en temes com planificació, gestió...
 
Com hem comentat en notícies anteriors, el Dr. Arrufat, director gerent de l'Institut Pere Mata ha participat activament i ha explicat la prevenció de la conducta suïcida: equips de suport a les emergències mèdiques.
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES