Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Un centenar de professionals no sanitaris de l'àmbit de la Salut es formen contra l'estigma en salut

 
Els dies 6 i 20 de novembre, un centenar de professionals que treballen en l'àmbit de Salut però que no són sanitaris es formaran contra l'estigma en salut mental. La formació s'adreça especialment a professionals d'atenció al ciutadà dels centres sanitaris (CAPs, urgències hospitalàries...), de seguretat, xofers d’ambulància, entre d'altres.
 
El dia 6 la sessió formativa Podem millorar la relació amb les persones amb un problema de salut mental i addiccions?. Parlem-ne! serà a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus i el dia 20 a l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. Impartiran els continguts professionals del Centre d'Atenció i Seguiment a les Drogodependències (CAS), de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata i també intervindrà una persona activista en salut mental per aportar l’experiència pròpia. Les sessions s’iniciaran a les 9.30h i finalitzaran a les 12.30h, aproximadament, i compten amb el suport de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona.
 
Aquestes dues sessions formatives són una iniciativa de la Taula de Salut Mental del Camp de Tarragona, concretament del Grup de Treball de Salut. L'objectiu és lluitar contra l'estigma i sensibilitzar els professionals que hi participen d'eines per atendre adequadament una persona amb un problema de salut mental, quan van al cap, a l'hospital... per una demanda que no té res a veure amb el seu problema de salut mental.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES