Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Grup Pere Mata lliura els Premis de Recerca 2017

El Grup Pere Mata celebra la IV Convocatòria de lliurament de Premis de Recerca, corresponent a l'any 2017.  Aquesta iniciativa té per objectiu incentivar i reconèixer la recerca feta pels professionals investigadors del Grup. Tots els candidats van tenir l'oportunitat de presentar els seus treballs durant la sessió. Els treballs havien estat valorats per un Jurat expert, però també pel públic assistent que va poder votar mitjançant una aplicació de mòbil durant la sessió. 
 
La psiquiatra Alba Valiente va guanyar el primer premi en la modalitat comunicació científica pel seu treball sobre la implicació de l'ADN mitocondrial en el trastorn de l'espectre autista i la discapacitat intel·lectual. Fernando López, psicòleg, va aconseguir el segon premi en la mateixa modalitat pel treball sobre una intervenció psicològica en adolescents.
 
El premi de la segona modalitat, article científic d’una investigadora en formació, se'l va endur la treballadora social Yolanda Domingo. Aquest article tracta sobre la percepció del suport social en families de pacients amb malaltia mental greu. Finalment, Maria José Cortés ha estat premiada dins la tercera modalitat al millor article científic d’una investigadora doctora. Aquest article versa sobre l'adaptació i la validació al castellà de l'únic instrument que existeix en l'actualitat per valorar de forma específica la presència de trastorns de l'espectre autista en persones adultes amb discapacitat intel·lectual: EVTEA-DI.
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES