Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Una xerrada informativa sobre tuteles obre la Setmana de la Salut Mental a les Terres de l'Ebre

L'Associació de familiars de Malalts Mentals de les Terres de l'Ebre organitza a Sant Carles de la Ràpita una xerrada de caire informatiu, oberta a tot el públic. Aquest divendres 29 de setembre, a les 17.30 h, al Casal Municipal El Maset de Sant Carles de la Ràpita, tindrà lloc la xerrada informativa "Incapacitacions i tuteles".

Està orientada a oferir informació sobre la protecció de les persones amb trastorn mental  abordant els diferents aspectes relacionats amb els processos de incapacitacions i tuteles des de la vessant legal i mèdica, presentat per la Sra. Teresa Gregori, Coordinadora de la Fiscalia de Tortosa  i la Dra. Cristina Vila, Directora Mèdica de la Fundació Pere Mata Terres de l'Ebre.  La Sra. Vanesa Olivé, Treballadora social de l'Entitat Tutelar Fundació Pere Mata presentarà les funcions que desenvolupa l'entitat amb les persones que tutela.

L’ objectiu és oferir informació, orientació i alternatives,  tant a nivell legal com a nivell comunitari, a les famílies i a les persones amb trastorns mentals.

Aquesta xerrada es troba emmarcada dins el cicle de actes que es desenvoluparan a les Terres de l'Ebre per celebrar el 10 d'octubre, Dia Mundial de la Salut Mental.

Amb aquest acte s'inicia la Setmana de la Salut Mental a les Terres de l'Ebre, que inclou diverses activitats per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental, que és el 10 d'octubre, amb l'objectiu de lluitar contra l'estigma i les situacions de discriminació que pateixen les persones afectades per una malaltia mental.
  


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES