Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Club Bellissens representa Tarragona als Specials Olympics

 
El Club Bellissens de la Fundació Villablanca, ha estat seleccionat per fer la desfilada d’inauguració dels Specials Olympics representant a la província de Tarragona. Aquest Acte Inaugural es realitzarà el dia 4 d’octubre, al Poliesportiu d’Andorra a les 18:30 hores.
 
Aquest fet és una grata notícia pel reconeixement que han realitzat els professionals de la Residència Bellissens del Grup Pere Mata de fer un pla esportiu que intenta compaginar l’activitat física i la rehabilitació dels usuaris.
 
A més, aquest any 25 usuaris de la Residència Bellissens participaran als Specials Olympics per competir en diferents modalitats (Atletisme, fútbol sala, petanca, natació...).
 
Els Specials Olympics és l’esdeveniment esportiu més important per a persones amb discapacitat intel·lectual. Amb el lema #MillorQuiHoIntenta, aquest any se celebren a la Seu d’Urgell i a Andorra la Vella del 4 al 7 d’Octubre.
 
En aquests Jocs compten amb la presència, a part dels esportistes catalans, de delegacions com Bèlgica, Àustria, Índia, Aragó, Comunitat Valenciana...
 
El Centre Bellissens és un servei concertat amb el Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya, d’acord amb els criteris establerts a la legislació vigent sobre serveis socials.
 
Situat en Reus (Autovia de Bellissens, s/n, “Mas Plana”), té una capacitat màxima de 100 places agrupades en dues residències de 50 places cadascuna, Residència Garbí i Residència Mestral


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES