Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Els centres de Villablanca, Marinada, i Bellvitge presents a la comunitat per Sant Jordi

Un any més hem celebrat la diada de Sant Jordi amb la presència dels nostres centres a la plaça del Mercadal, la Prioral de St Pere Reus i a l’Hospitalet de Llobregat. Teníem les parades on a més de vendre les tradicionals roses s’exposaven les manualitats fetes per als residents amb el suport del personal.

Les visites dels treballadors del centre i de les famílies a les diferents parades han satisfet als residents, que prenen part activa a la festa, elaborant als tallers el material que es durà a les parades i participant en la venda. S’han realitzat penjolls, punts de llibres, safates, polseres, clauers, pedres i torretes decorades, etc.

Aquest dia festiu per a Catalunya, ha esdevingut per nosaltres una data en que la normalització i la integració a la comunitat es fan paleses, podem participar dels actes festius i visitar la ciutat que bull de gent. Entre tots els serveis s’han mobilitzat, al voltant de 75 usuaris i 30 persones d’atenció directa.

En els centres també es fa Sant Jordi per la resta de residents i pels que per les seves característiques tenen més dificultat en la participació a la comunitat s’han organitzat també paradetes, i s’han escoltat i ballat sardanes.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES