Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Marinada inaugura el nou vial terapèutic amb una Festa oberta de nou a les Famílies

 
Dos anys després de l’inici de la pandèmia, la Residència i Centre de Dia Marinada (de la Fundació Villablanca) recupera la Festa de les Famílies i l’obre als familiars de les persones residents. Ho fa, a més, inaugurant oficialment el nou vial terapèutic, una iniciativa que es va projectar en 2019 i ha estat de gran utilitat durant el confinament, ja que ha permès que els residents amb més dificultats de mobilitat hagin pogut gaudir més i millor dels jardins i els espais exteriors dels centre. 
 
La Festa de les Famílies serà dissabte, 14 de maig de 2022, i servirà també per celebrar el 31 aniversari de Marinada. El programa previst és el següent:
 
10.30h Benvinguda a les famílies. 
Animació als jardins amb música i diverses activitats lúdiques 
 
12.00h Inauguració oficial del vial terapèutic. Parlaments institucionals.
 
13.00h Cloenda
 
Malgrat l’obertura de la Residència i Centre d'atenció diürna, es mantenen algunes mesures de seguretat per la COVID que les persones assistents hauran de respectar. Aquestes mesures són:
  • ús de la mascareta correctament posada tota la festa
  • totes les activitats es realitzaran als espais exteriors 
  • no hi haurà el tradicional pica-pica conjunt amb les famílies
 
Què és Marinada?
 
La Residència i Centre d'atenció diürna Marinada és un servei de titularitat pública de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Social (ICASS) del Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya. Ofereix 74 places residencials i 15 de centre de dia d’atenció especialitzada. Atén a persones amb discapacitat psíquica severa, bona part de les quals també pateix una malaltia mental. El centre està gestionat per la Fundació Villablanca del Grup Pere Mata.

Nota: A la fotografia, una imatge de la festa de celebració dels 30 anys de Marinada en què les famílies de les persones residents no van poder participar.

 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES