Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Villablanca renova el conveni de FP-Dual amb ensenyament

Villablanca, del Grup Pere Mata, el Departament d’Ensenyament, i l’IES Gaudí de Reus han renovat el conveni per a l’ensenyament de l’FP-Dual d’atenció a la dependència per als dos propers cursos i fins a l’any 2019. El primer conveni es va signar en 2015 i va ser el primer de Catalunya d’aquesta modalitat formativa sobre dependència.
 
La renovació del conveni s’ha realitzat en l’acte de cloenda del curs 2016-17 de l’FP-Dual, dimarts 30 de maig, durant el qual també s’ha fet una valoració molt positiva de l’experiència per part de totes les parts implicades amb el funcionament. En el primer conveni, 12 alumnes van ser candidats a accedir al programa d'FP-Dual i 5 d’ell s’han format al centre Villablanca durant el curs 2016-17. Tots ells es troben actualment treballant en algun servei a Villablanca.
 
La renovació del conveni permet que el proper curs 2017-18, 10 alumnes de l’IES Gaudí realitzin pràctiques laborals a Villablanca i seran els candidats d’entre els quals s’escollirà els alumnes que participaran de l’FP-Dual. Aquesta modalitat permet que els alumnes rebin part de la seva formació al centre de treball i, a canvi, reben una remuneració per la feina desenvolupada.
 
      


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES