Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Èxit de la Festa de les Famílies de Marinada

Èxit de la Festa de les Famílies de Marinada, que es fa seva la Creu Sant Jordi concedida al Grup Pere Mata.
 
Aquest dissabte 10 de maig al matí ha tingut lloc la tradicional Festa de les Famílies de Marinada (carretera de Cambrils a Reus), que aquest any ha tingut com a activitat principal una Trobada Gengantera amb les colles dels Gegants de l'Institut Pere Mata, els Gegants de Creixell, els Gegants de Falset, els Gegants de les Borges Blanques, i els Gegants del Sagrat Cor de Tarragona.

Durant la festa les autoritats convidades han destacat l'atorgament de la Creu Sant Jordi a l'Institut Pere Mata i el fet que es fa extensiva a tota l'activitat i a totes les entitats del Grup Pere Mata, és a dir, l'atenció a la discapacitat i a la dependència a més de la salut mental. Així ho han expressat tant l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, com la directora dels serveis territorials de Benestar Social i Família, Anna Vendrell, com la regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella, el director general del Grup Pere Mata, Joan Amigó, i el director de Marinada, David Godall.

A més de la Trobada Gengantera també hi ha hagut activitats d'animació als jardins, una exposició de les diferents activitats realitzades en l´últim any pels usuaris del centre, vídeos, etc i jornada de portes obertes perquè els familiars i amics dels usuaris puguin conèixer de primera mà les instal·lacions. La Festa s'ha tancat al migdia amb un piscolabis. La Festa de les Famílies és una jornada festiva que vol aplegar a totes les parts implicades en el funcionament de la Residencia i CAE Marinada: usuaris, professionals, famílies, administració, col·laboradors, etc.
 
La Residencia i Centre de Dia (CAE) Marinada és un centre de titularitat pública de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials del Departament de Benestar Social i Familia, gestionada per la Fundació Villablanca, del Grup Pere Mata. El Centre atén a 74 usuaris amb discapacitat Intel·lectual severa i profunda en règim de residencia i 15 usuaris en règim de Centre de Dia.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES