Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Fundació Villablanca s'adhereix al Clúster Salut Mental Catalunya

 
Des del passat mes de juny, la Fundació Villablanca s’adhereix al Clúster Salut Mental Catalunya. La Fundació Villablanca forma part de l’àrea de Discapacitat Intel·lectual Villablanca del Grup Pere Mata. L’àrea contempla una xarxa de residències, unitats especialitzades (UHE-DI, SESM-DI) centres de dia i equipaments que donen servei a persones amb discapacitat intel·lectual de diferents perfils i necessitats de suport.
 
Concretament la Fundació Villablanca gestiona un servei de residència i de centre diürn d’atenció especialitzada (Marinada) de titularitat pública del Departament de Drets Socials que atén a persones amb discapacitat intel·lectual.
 
A la Fundació Villablanca apostem per la recerca, desenvolupament i la innovació amb la Unitat d'Investigació en Discapacitat Intel·lectual, Trastorn Mental i Trastorns del Desenvolupament (UNIVIDD). Els professionals de la UNIVIDD s'encarrega també de la recerca de Villablanca Serveis Assistencials i Villablanca Social.
 
El Clúster de Salut Mental és una organització sense ànim de lucre que treballa per generar un ecosistema que promogui la salut mental de les persones.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES