Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Jornada Creacultura “Cultura i Salut Mental”

 
El proper 28 de setembre de 2022 té lloc a Barcelona la Jornada Creacultura “Cultura i Salut Mental” organitzada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya on es presenten projectes de col·laboració entre diferents disciplines artístiques i serveis de salut mental amb l’objectiu de desestigmatitzar, sensibilitzar i donar a conèixer els trastorns de salut mental des d’una perspectiva positiva i inclusiva.
 
D’entre els projectes seleccionats consten dos en els quals Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre és col·laborador actiu:

– Projecte Mosmirem en un treball conjunt amb el centre d’art Lo Pati d’Amposta. Aquest projecte va tenir lloc el març del 2019 baix el lema de poder-nos mirar una als altres sense prejudicis ni estigmes.

– Projecte Biblioteques i Salut Mental. Projecte iniciat el 2017 en el marc de col·laboració de la Taula de Salut Mental i la Central de Biblioteques de les Terres de l’Ebre. En aquest projecte s’utilitza bibliografia relacionada amb la salut mental (contes, còmics, etc.) i a través de conta-contes, clubs de lectura, cinefòrum, etc., es treballen aspectes relacionats amb conceptes de salut mental, sensibilització i estigma. Cartell del projecte

 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES