Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

En marxa el nou Centre de Salut Mental per la Ribera d’Ebre i la Terra Alta 

Ahir 12 de maig, la consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya Alba Vergés, va inaugurar el nou Centre de Salut Mental a Móra d’Ebre, un espai de 353 metres quadrats que acollirà el Centre de Salut Mental d’Adults (CSMA), l’Infanto Juvenil (CSMIJ) i el nou Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC) per a les comarques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta.

Els centres de salut mental fins ara s’ubicaven a l’Hospital de Móra, que ja no podia oferir espais adequats per a l’atenció que s’està fent. Aquest nou espai permet donar un pas qualitatiu molt important ja que facilita als professionals d’aquests serveis atendre millor l’increment de la demanda i oferir una atenció més individualitzada, i en línia amb els objectius del Pla Director de Salut mental i addiccions.

A més, es possibilita la creació del nou Servei de Rehabilitació Comunitària per a les dues comarques, millorant l’equitat territorial.

Durant la seva visita a Móra d’Ebre, la consellera s’ha reunit amb el personal dels serveis per conèixer de primera mà el funcionament d’aquests dispositius, l’impacte de la pandèmia i les principals necessitats d’atenció en aquestes comarques.

També s’ha presentat a la consellera la Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre i la tasca que realitza al conjunt de les Terres de l’Ebre des del punt de vista sanitari i social per atendre la salut mental de la ciutadania d’aquest àmbit territorial.

Després de descobrir la placa commemorativa, en el seu parlament, la consellera ha lloat l’expertesa i la professionalitat de les persones que conformen la Fundació. També ha reiterat el seu compromís i el del govern amb la promoció i la millora de la salut mental de la ciutadania.

 @GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES