Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Inauguració del primer Club Social per a persones amb trastorn mental a les Terres de l'Ebre

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, el sr. Chakir El Homrani, ha presidit la inauguració del Club Social Terres de l’Ebre on també han acudit la directora dels Serveis Territorials del Departament a Terres de l’Ebre, sra. Rossana Fatsini, els alcaldes d’Amposta i Sant Carles de la Ràpita i ha tingut una presència destacada el representant de l’Associació de Familiars Terres de l’Ebre, el sr. Francesc Moya.

El Club Social és un servei especialitzat adreçat a persones amb trastorn mental que tenen dificultats en la seva inclusió social i comunitària. Aquest servei té com a finalitat fomentar el manteniment dels vincles afectius i de relació amb l’entorn, i generar espais que possibiliten l’adquisició d’habilitats i competències personals mitjançant l’ocupació personals mitjançant l’ocupació significativa del temps lliure.

Diversos professionals de la Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre i de la Fundació Pere Mata hem acudit a l’acte inaugural convidats per l’Associació de Familiars de Malalts Mental Terres de l’Ebre.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES