Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Continuació de l’APS per part del Centre de Dia i la Llar Residència d'Amposta


El Centre de Dia d’Amposta, conjuntament amb la Llar Residència inicien un any més el projecte d’Aprenentatge en Servei, amb els alumnes de Secundària Obligatòria de l’Institut Ramon Berenguer IV de la mateixa ciutat.

L’Aprenentatge en Servei, és una proposta educativa del Departament d’Ensenyament amb la Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre, que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat.

El Servei Comunitari esdevé un model en el que l’aprenentatge millora el servei a la comunitat i el servei dóna sentit a l’aprenentatge, així com també permet a l’alumnat analitzar el seu entorn i comprometre’s en la seva millora, promovent  l’educació en valors i el compromís cívic. Es planteja com un instrument per a desenvolupar la competència social i ciutadana. Aquest any els projecte està enfocat a l’aprenentatge de balls i jocs tradicionals que els alumnes ensenyaran als nostres usuaris. Els joves van visitar el Centre de Dia acompanyats dels seus professors referents on els vam explicar els objectius del servei i els espais. Aquest dilluns i al Parc dels Xiribecs, vàrem realitzar dinàmiques de presentació amb tots els grups participants. Valorem molt positivament la primera trobada, la interacció, l’energia amb que ens van contagiar i la il·lusió amb que ens van rebre.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES