Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Banc d'Ajudes Tècniques realitza una xerrada per als professionals de treball social de l'EBAS

El Banc d'Ajudes Tècniques de Reus de la Fundació Pere Mata realitza una xerrada adreçada als professionals de treball social de l'EBAS (Equip Bàsic d'Atenció Social) de l'Ajuntament de Reus.
 
Amb aquesta xerrada es vol donar a conèixer els resultats dels més de quatre anys de servei de BAT a la ciutat de Reus, les terepeutes ocupacionals del servei van realizar una xerrada el passat 12 de juny a la Seu Central de Serveis Socials de Reus.
 
A més de valorar l'evolució dels usuaris i usuàries atesos ( 589 des del seu desplegament a 2014) es van tractar els següents temes:
- Nombre d'ajudes dispensades (2014-2018). 600, incloent 100 llits articulats,,58 grues i 2111 cadires de bany, entre altres.
- Es va incidir en la importància de l'assessorament de la terapeuta ocupacional mitjançant visites domicliàries de BAT com a mitjà pel usuàri/ usuària de coneixer les diferents ajudes tècniques domiciliàries.
- Catalàleg del servei de BAT.
- Ajudes tècniques del mercat: Tipus i novetats.
- Donacions paritculars e institucionals com a recurs per proveir de material al BAT.
 
Aquesta xerrada s'inclou dins de l'activitats adreçades a professionals ja impartides pel servei (cal destacar les xerrades realitzades al CAP Maria Fortuny i al CAP Llibertat i CAP Sant Pere)


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES