Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

L’Hospital de Dia d’adults de Tarragona visita el Servei Prelaboral de Reus

El passat 17 d'abril l'Hospital de Dia de Tarragona de l'Institut Pere Mata va venir a conèixer el Servei Prelaboral de la Fundació Pere Mata.

Van venir aproximadament uns 14 usuaris/es i 5 professionals de diferents disciplines: psiquiatria, psicologia i terapeutes ocupacionals. L'objectiu va ser l'interès per part d'Hospital de Dia en conèixer el recurs, les instal·lacions, el funcionament..., per tal de tenir una primera aproximació al que podria ser un recurs que contribuís en l'itinerari formatiu i/o laboral de les persones que atenen.
 
Per fer-ho dinàmic i vivencial es va decidir de mutu acord que poguessin desplaçar-se a les instal·lacions per poder-ho veure i conèixer de primera mà.

La visita va constar de 4 parts:
- L'Acollida i la contextualització de la Fundació Pere Mata amb tots els serveis, recursos i programes que hi ha actualment.
- L'explicació dels serveis laborals, i específicament el Servei Prelaboral, de l'objectiu del servei, del funcionament, de com és el nostre dia a dia...
- El relat de les vivències personals d'algunes de les persones beneficiàries del Servei.
- Una visita guiada pel Centre on els vam ensenyar totes les instal·lacions de la nau de FPM, que també els hi va agradar molt, ja que van tenir l'oportunitat de conèixer una mica la resta de serveis que hi ha.
 
Per tal que es pogués entendre millor com és el nostre servei i arribés als visitants es va decidir que fossin les mateixes persones que venen cada dia al Servei qui ho poguessin explicar amb el suport dels professionals, expressant què els hi aporta el fet de venir cada dia, com els ajuda a aprendre i a evolucionar, tant a nivell laboral i formatiu, com a nivell personal.

D'aquesta manera vam poder fer un intercanvi d'experiències entre els usuaris dels dos serveis que va ser molt enriquidor, expressant i preguntant les seves inquietuds.

Esperem que tornin a visitar-nos aviat, i que es sumin més serveis que també ens vulguin conèixer!


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES