Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Servei Prelaboral d’Amposta visita les restes romàniques de Tarragona

 
Al Servei Prelaboral d'Amposta de la Fundació Pere Mata vam realitzar la sortida anual. Aquest any vam decidir visitar la ciutat de Tarragona.
 
La jornada va començar amb una ruta guiada per la Tarraco Romana. El primer que vam poder veure va ser una maqueta que representava com va ser Tarragona en l’època dels Romans. La nostra guia, la Gemma, que per cert ens va agradar molt la seva intervenció, ens va fer una breu explicació de cada una de les parts que nosaltres visitaríem.
 
Primer de tot vam anar a veure la Muralla que els Romans van construir per tal de defensar-se del Cartaginesos, tot seguit vam poder entrar al Pretori Romà, així com muntar dalt la torre. El final de la ruta turística va ser la visita del amfiteatre i del Circ Romà.
 
La jornada va finalitzar amb un dinar al Restaurant les Voltes, el qual també forma part de les restes del Circ Romà de l'antiga Tarraco.
 
Volem destacar que va ser una jornada que ens va cohesionar i unir més com a grup, on ens ho vam passar bé, a l'hora que vam aprendre un poc més de la nostra història.
 
Persones Usuàries Servei Prelaboral d’Amposta.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES