Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Servei Prelaboral de Reus i Amposta, que pertanyen a la Fundació Pere Mata, fan l’excursió anual

Per tal de treballar la cohesió de grup, les habilitats socials, les relacions amb els altres i l’inclusió social entre d’altres, anualment el Servei Prelaboral realitza una excursió, així els dos SPL’s van fer el passat divendres, 12 de maig una sortida:
 
REUS: SORTIDA PER DESCOBRIR LA TARRACO ROMANA
 
El SPL de Reus va realitzar la sortida anual a Tarragona per a conèixer el passat d’aquesta ciutat mil·lenària.
 
La sortida va constar d'una ruta a peu i la visita de tres dels monuments més emblemàtics de la ciutat com són l’Amfiteatre, el Circ i la Torre del Pretori.
 
Dos dels usuaris del servei declaren: “Va ser una gran sortida”, “Vaig aprendre moltes coses que no sabia del passat de Tarragona i de l’antiga Roma”.
 
Per acabar la jornada, els integrants del SPL van anar a dinar al restaurant bufet lliure català “El Tiberi”.
 
 AMPOSTA: SORTIDA A PORT AVENTURA
 
El SPL d’Amposta va realitzar una sortida al parc d’atraccions de Port Aventura.
 
Durant la jornada vam gaudir de poder realitzar una activitat totalment diferent del que es fa habitualment al SPL. Una activitat en la qual els usuaris/es s’ho van passar molt bé, i van poder gaudir d’una jornada que havia estat possible gràcies al seu esforç per la realització d’unes llibretes fetes al Servei en motiu de l’obsequi que es va donar als assistents a la Jornada Trimestral de Formació de l’IPM de l’any passat “Consell i diagnòstic genètics en psiquiatria”.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES