Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La Residència Jaume Batlle realitza una sortida a l’Auditori

 
Aquest passat dilluns al matí, un bon grup de persones que viuen a la Residencia i Centre de Dia “Jaume Batlle-Poblenou”, de la Fundació Pere Mata, han fruït d’una experiència musical única: Han anat a l’Auditori!!
 
Hem aprofitat l’oportunitat que ens ofereix el projecte “Apropa Cultura” per assistir a una de les seves activitats adreçades a col·lectius de persones amb necessitats especials.
 
Amb la col·laboració de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), que ha posat a la nostra disposició un autobús urbà, i també d’un xofer voluntari (l’Alberto), treballador de TMB, que ens ha regalat tot un matí del seu dia de descans, hem pogut gaudir d’una “Nit d’envelat” amb la millor mestra de cerimònies: la Lloll Bertran.
 
Les nostres persones grans s’han emocionat amb les cançons. Hem vist com els seus rostres reflectien alegria, els ulls brillaven i alguna llagrimeta ha relliscat per les seves cares. Per molts ha estat la primera vegada que assistien a un concert de música en directe, amb orquestra i a l’Auditori.
 
Volem agrair a Apropa Cultura, a TMB i, sobretot, a l’Alberto la disponibilitat que han mostrat per tal que la nostra gent gran hagi tingut una experiència tant melòdica.
 
 
 
 
 
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES