Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Els Sabons de l’Amor del Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Pere Mata

Des del Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Pere Mata us volem donar a conèixer un nou espai on treballem l’elaboració de sabons. Hi participem diferents persones repartides en grups de cinc persones i amb el suport d’una monitora.

 

És la primera vegada que fem sabons, i encara n’estem aprenent. Estem realitzant diferents proves, manipulant amb diferents eines i materials com la glicerina natural, motlles de diferents formes, colorants i aromes.

 

Entre totes i tots estem gaudint molt d’aquesta activitat i pensem que el resultat és molt bo. És per això que ens agradaria donar-li una sortida:  volem posar a la venda aquests sabons i així oferir-vos l’oportunitat de provar-los.  Amb la vostra participació ens donareu l’oportunitat de poder continuar amb la seva elaboració i així poder crear-ne de nous.

 

La primera venda està enfocada a la festivitat de Sant Valentí,  us oferim una varietat de sabons ben macos perquè pugueu regalar-los  en aquest dia dedicat a l’amor. Esperem que tinguin una bona acollida i poder-ne elaborar més per a Sant Jordi!

 

Per poder comprar-ne us podeu posar en contacte a través de:

Notícia redactada per els Nouset (del Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Pere Mata)

foto interior noticia 1foto interior 2foto interior 3@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES