Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Revista virtual del Servei Prelaboral d'Amposta de la Fundació Pere Mata

El Servei Prelaboral d’Amposta de la Fundació Pere Mata realitza des del desembre del 2014 una revista pròpia on es divulguen les principals accions que s’han realitzat durant un trimestre de l’any.
 
Aquesta revista es publica trimestralment en format paper i es distribueix a diferents llocs d’interès els quals es considera que poden oferir una bona difusió del servei.
 
És a partir del passat mes de març del 2017 quan es realitza un salt qualitatiu i es decideix publicar-la a la pàgina web de la Fundació Pere Mata, a part de continuar amb la difusió ja establerta.
 
La revista està dividida en diferents seccions totes elles realitzades integrament pels propis usuaris/es del servei. Aquestes seccions engloben aquelles activitats més rellevants que s’han realitzat durant el trimestre amb l’objectiu que la comunitat les conegui. Entre elles podem destacar una entrevista personal a un professional de la xarxa de salut mental, una recomanació cinèfila d’alguna pel·lícula projectada en el taller de Cine-fòrum, realçar una tasca d’entrenament en hàbits i habilitats laborals, així com si s’ha realitzat o participat en algun acte festiu en el qual els usuaris/es han tingut una participació activa.
 
Us animem a que li feu un cop d’ull! També podeu consultar la revista aquí


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES