Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Servei de Teràpia Ocupacional de la FPM realitza voluntariat al Refugi d’Animals Baix Camp


Un grup de persones usuàries del Servei de Teràpia Ocupacional realitzen l’activitat de voluntariat al Refugi d’Animals Baix Camp, de Reus.

Abans de l’inici de l’activitat es va preparar un power point on s’explicava en què consistia aquesta activitat, les tasques que realitzaríem i els beneficis que aquest voluntariat pot aportar tant a les persones que el realitzen com als animals que es troben al Refugi.

Al Refugi  trobem infinitat de tasques per realitzar, tant de manteniment de les instal·lacions com de cura dels animals: neteja, canvi de mantes de les casetes, alimentar els animals, jugar i passejar amb ells, etc.

Només arribar-hi tenim el suport de la Raquel, una professional del Refugi que ens indica i ens explica les tasques que podem realitzar aquell dia.

L’activitat es realitza de manera setmanal. Els voluntaris que hi participen mostren una gran motivació i il·lusió. Gaudeixen molt de l'activitat i senten que treballen per una bona causa en la qual creuen i que els resulta molt gratificant. Tots els que ho han provat diuen que hi volen tornar!
 
Noticia redactada pel grup Nouset (persones usuàries del Servei de Teràpia Ocupacional integrants del taller de periodistes)
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES