Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Efectes paranormals: la pel·lícula. Residència Bellpuig


Hem rodat una nova pel·lícula a la nostra Residència Monestir de Sant Bartomeu de Bellpuig. En aquesta ocasió, la pel·lícula es mostra com un documental d’investigació paranormal sobre certes històries i fenòmens estranys que s’expliquen del nostre centre. Algunes són certes, altres fictícies, i tot plegat, es lliga en una trama divertida i misteriosa. La pel·lícula ha estat realitzada íntegrament a la Residència i als seus exteriors, i els actors encarregats de dur-la a terme han estat els residents i membres del personal.
 
 
Us deixem aquí algunes de les opinions de les persones que ja l’han vista:
 
 “Fenòmens Paranormals! Ostres nois, quina experiència! Un dia a l’hora d’esmorzar, l’Albert ens va mirar d’aquella manera que té ell, quan alguna cosa li ronda pel cap..i em va dir; “Dolors! Ja ho tinc!”. I d’aquella manera em va fer treure el dimoniet que sempre he portat dins, je, je, je”.  Dolors Huete (cuidadora).

“A mi m’ha agradat molt la pel·lícula i he gaudit molt veient-la. Crec que està molt ben feta i els efectes especials estan ben aconseguits. Aquesta pel·lícula, plasma d’alguna manera l’essència i la manera de fer que tenim a la Residència, on hi col·laboren tant els residents com els membres del personal que hi treballem. No cal parar!” Sonia Monter (cuidadora).

“Fa poc temps que estic a la Residència i aquesta “activitat” entre d’altres, m’ha ajudat a integrar-me encara més en aquest grup de professionals i persones tan maco. Realitzar la pel·lícula ha estat divertit, però veure-la acabada ho ha estat encara més! Molt bona feina d’interpretació per part de tots, però un merescut aplaudiment al director del film! Olivia Guasch (infermera).

“A tots ens empaitava la càmera enregistrant-nos en situacions peculiars, i després d’uns dies de borrombori i amb comentaris com: “-A mi ja m’ha gravat!.– Oh! I què has fet? - No es pot dir! Ja es veurà!”. L’expectació era màxima i amb moltes ganes de veure el resultat. I no va decebre! Vam passar una estona molt divertida, amb riallades, aplaudiments i més d’un crit. Espectacular! Molt guay! Aurora Mata (responsable equip bugaderia i neteja).

“Recordo el primer gag..-”Mira, què et sembla això?” Eren unes pinzellades de diversos espais de la Residència on hi succeïen situacions esgarrifosament còmiques. No m’imaginava que res d’allò agafes les dimensions d’una pel·lícula! Però, bé, coneixent a l’Albert, si que m’ho hagués pogut imaginar i , deixant de banda el seu contingut,(sabeu..entre nosaltres, seguim parlant del tema i manifestant opinions ben dispars), ens ho hem passat d’allò mes bé, tots ho hem gaudit moltíssim i hem compartit anècdotes ben enigmàtiques! Uuuuuuuuuhhh….! Marta Moragues (Treballadora Social).

“Que tinc que sortir a la pel·lícula? No les tenia totes, però sense pensar-ho gaire ja estava detallant improvisadament tot el que diria. Era un gran misteri el saber com quedaria tot plegat...i com va quedar! Molta creativitat, imaginació i ganes per part de tot l’equip del centre. Només així, qualsevol cosa surt tant bé! Judith Raya (Psicòloga).

Podeu veure la pel·lícula a sota:

 

 
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES