Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La Fundació Pere Mata inicia un nou projecte de neteja a les platges del Delta

El passat mes d’abril, des del Servei Prelaboral d’Amposta de la Fundació Pere Mata es va iniciar un nou projecte conjuntament amb el Parc Natural del Delta de l’Ebre, que consisteix en la recollida de brossa de les platges del Delta. En aquest cas, es tracta d’una acció englobada dins de la campanya “per un Delta net” promoguda per diferents entitats de les Terres de l’Ebre, entre elles el Parc Natural, amb el qual ja tenim conveni establert des de fa anys, i on també s’ha pogut col·laborar amb el manteniment i neteja d’altres indrets com són els Ullals de Baltasar, la zona de l’Encanyissada o l’Illa de Buda.
 
La tasca a realitzar es basa principalment en la recollida de brossa, però cal afegir que a més a més, a posteriori també es realitza una tasca que forma part d’un projecte de la Unió Europea que consisteix en comptabilitzar la brossa i també fer-ne una classificació per veure quin és el focus principal de l’origen d’aquesta brossa. A més, cal destacar que també es tracta de poder sensibilitzar a la població de la necessitat d’adquirir conductes més cíviques amb l’entorn i afavorir en la reducció del volum de residus que generem.
 
Cada dia es continuen buscant diferents recursos que ens ofereix el propi territori per poder apropar una mica més a les persones usuàries a la coneixença d’aquest, així com a participar en campanyes per la cura del territori. A més, l’objectiu principal d’aquest tipus d’activitats és el propi desenvolupament de les persones i del seu progrés i aprenentatge a través d’un entrenament en hàbits i habilitats laborals que afavoreixi el camí cap a una futura inserció laboral.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES