Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Jubilació d’un treballador del Centre Especial de Treball

El passat mes de març el nostre company Pedro Miguel Lacueva, peó de Centre Especial de Treball, de Fundació Pere Mata, va jubilar-se.
 
Aquest any ha complert els 65 anys i ha decidit poder finalitzar la seva trajectòria laboral, després de més de 12 anys de treballar a Fundació Pere Mata, i passar a una nova etapa.
 
És una de les primeres persones que es jubila del Centre Especial de Treball. És un clar exemple a seguir per l’autonomia, la responsabilitat i l’esforç que ha demostrat durant tot aquest temps. El seu projecte posa de manifest la viabilitat i l’externalització cap als recursos comunitaris dins de la nostra societat.
 
Per part dels professionals que hem treballat amb ell i l’hem acompanyat, valorem positivament la seva evolució personal, com també les ganes i la il·lusió dipositades durant tots aquests anys.
 
Ara continuarà compartint pis amb els seus companys de la Llar amb Suport i dedicarà el seu temps fer a activitats que sempre li han agradat però no havia tingut el temps suficient per fer-les.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES