Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Sortida al centre hípic Mas Aragó

El dia 21 de maig el Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Pere Mata, va fer una sortida al centre hípic Mas Aragó on van participar 32 usuaris.
 
L’equip d’en Mas Aragó ens tenia diferents activitats preparades per tal de treballar amb els cavalls i ponis en diferents espais, així doncs, ens vam dividir en 4 grups per tal de poder treballar amb grups més petits cada activitat i que els usuaris poguessin gaudir-la millor.
 
Les 4 activitats que vam realitzar van ser les següents:
 
- Doma de cavalls: Amb un monitor de l'hípica cada usuari entrava en un espai tancat a la i amb les indicacions que li anava dient el monitor podia fer galopar al cavall, fer-lo canviar de direcció... Finalitzava la doma amb un contacte amb el cavall.
- Pentinar i passejar els ponis: cada usuari pentinava una estona al seu poni i després donàvem una volta pel recinte portant al poni.
- Joc amb cavall: tots posats en rondalla i la monitora al mig amb un cavall anava donant indicacions que havíem d’anar fent: canviar-nos de lloc amb el company, apropar-se al cavall...
- Muntar a cavall: cada usuari disposava d’un temps per muntar a cavall i fer uns jocs amb cèrcols a sobre del cavall. Aquesta activitat era la més desitjada per alguns. Per aquells que els hi feia respecte pujar hi havia l’opció de donar una volta caminant amb el cavall al costat i el monitor.
 
Per acabar i reposar forces per marxar vam dinar un pícnic a l'hípica on vam gaudir d’un espai molt bonic i relaxat. Vam tenir molta sort perquè va fer un dia meravellós i tots els usuaris van gaudir molt de les activitats. Ja tenim tots ganes de tornar l’any vinent.
 
 
                                     


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES