Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Nadal a la Residència i centre de dia per a la gent gran Monestir de St. Bartomeu

El Nadal ja ha passat i han estat unes setmanes intenses d’activitats, de retrobament amb la família, de celebracions, de bons àpats, d’alegria i de somriures.

Com cada any, aquí a Bellpuig, participem activament del Nadal i del seu esperit. La primera de les festes que vam fer va ser la “Festa del Dia de la Família”, on cada any ens apleguem tots per celebrar l’arribada del Nadal.

Durant les festes, ens han visitat els nens i nenes dels col·legis de Bellpuig, ens han cantat nadales i ens han regalat postals. Dies després, vam fer la festa del Tió per a tots els residents i també la del Tió Infantil, per als fills dels treballadors.

Ens va visitar el Pare Noel i ens va portar caramels i obsequis. Vam menjar el raïm de la sort de Cap d’Any i vam brindar per un nou any amb els Reis d’Orient, que ens van visitar acompanyats de patges i molts regals. Uns dies doncs, plens de joia i alegria que ens ajudaran a empènyer un nou any que tot just comença.

Aprofitem per mostrar-vos dos vídeos molt interessants. El primer  mostra la passada Festa del Tió a la nostra residència, i el segon, és el DVD d'activitats anuals que cada any recopilem per mostrar a les famílies dels nostres residents.@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES