Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Jornades d'acollida d'alumnes d’Integració Social de l'IES de l'Ebre al Servei Prelaboral d'Amposta

El Servei Prelaboral d'Amposta va realitzar el passat 15 i 24 de maig dues sessions informatives a l’alumnat del CFGS d'Integració Social de l'IES de l'Ebre per quart any consecutiu. Aquestes van tenir un èxit de participació elevat, ja que en total es van acollir 40 alumnes.

Les jornades es van obrir amb una dinàmica amb la finalitat que interactuessin els alumnes i les persones usuàries del servei, la qual va funcionar molt bé per establir un primer contacte entre ells.
 
Posteriorment, es va iniciar una explicació amb la finalitat de contextualitzar els Serveis Laborals que hi ha a la Fundació Pere Mata, concretament dins de la Xarxa Social per part de les tècniques del servei, les quals a posteriori van donar pas a les monitores tant del Servei Prelaboral com del Centre Especial de Treball, les quals van explicar en primera persona quin és el paper de la persona titulada amb Integració Social dintre dels Serveis Laborals.

Han estat unes jornades amb molt d’èxit ja que els alumnes d’Integració s’han mostrat molt interessats i partícips durant les dues jornades que s’han realitzat mitjançant la formulació de preguntes que els hi anaven sorgint, tant a les monitores com a les pròpies persones usuàries del servei.

Es tracta d’unes jornades molt interessants per una part pels alumnes i professorat que assisteixen, ja que és una forma també de donar a conèixer els Serveis Laborals i obrir noves portes per futurs alumnes que hagin de realitzar les pràctiques dels seus estudis. Cal destacar, que es tracta d’uns dies en que les persones usuàries del servei també poden interaccionar amb les persones estudiants i compartir diferents experiències, així com també conèixer quina és la tasca que realitzen les monitores de referència. 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES