Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

XXIV Olimpíades de la Residència de Bellpuig

La Residència Assistida Monestir de Sant Bartomeu de Bellpuig de la Fundació Pere Mata, ha finalitzat la vint-i-quatrena edició de les seves olimpíades.
 
Han estat tres dies intensos de jocs, participació, competicions, però sobretot, de molta gresca. El passat 29 de maig, a les 11h del matí, va començar l’acte inaugural a càrrec de la comitiva olímpica de padrins i personal que van participar en la desfilada. Els esperava a peu de pista el director dels Serveis Territorials de Lleida, Sr. Joan Santacana, acompanyat del director de la Residència, Sr. Benjamí Nus.
 
Durant aquests tres dies, hem realitzat proves com el llançament d’anelles, el tir al conill, la cursa de rucs catalans, proves d’habilitat com ara l’aixecament de castells amb fitxes de dòmino o la punteria i la petanca. Per poder compaginar-ho tot millor, s’ha celebrat festes gastronòmiques, la festa del pernil o la festa de la cervesa.
 
També, a l’últim dia, vam tenir la visita del Sr. Salvador Bonjoch, alcalde de Bellpuig, Sra. Cristina Burgeño, regidora de serveis socials i de responsables de la fundació Pere Mata, en Carlos Bardou des de gerència i en Carles Puig de recursos humans. A l’acabar el dinar de germanor, que va comptar amb la presencia de més d’una cinquantena de convidats, es va celebrar i acompanyats de la Xaranga de Bellpuig, l’entrega de premis i trofeus a tots els participants. Com a plat fort de la tarda, i aquest cop a la pista central del pati de la Residència, vam tenir l’actuació del grup d’escala en Hi-Fi del casal d’avis de Tàrrega que ens va amenitzar la tarda a ritme de bones cançons.
 
Aprofitem aquestes línies per felicitar i encoratjar a tot el personal que hi va participar amb tanta alegria i professionalitat. Gràcies a tots!


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES