Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

XXIII Aniversari de la Residència Monestir de Sant Bartomeu de Bellpuig

El passat 29 de novembre vàrem celebrar a Bellpuig, el 23 aniversari de la Residència Monestir de Sant Bartomeu de Bellpuig, residència per a la gent gran gestionada per la Fundació Pere Mata.
 
A mig matí, se celebrà la Missa amb l’assistència de bona part dels residents i del grup de voluntàries de Bellpuig. A l’acabar, i davant de recepció, es va celebrar el Cocktail de Benvinguda amb la presència de tots els residents, treballadors i convidats a la Festa.
 
A l’hora de dinar, i de la ma de la Xaranga Va i Ve i dels nostres capgrossos, la Sra. Sinfroníssia i en Mariano, va començar la colorista cercavila que ens conduí fins a l’engalanat menjador. Allí ens hi vàrem aplegar entre residents i convidats, més de 110 comensals.
 
A l’acabar el dinar de germanor, dos dels nostres residents més novells, la Sra. Clara i en Joan, van ser els encarregats de tallar el pastis commemoratiu del 23 Aniversari. Ja per la tarda, i acompanyats de familiars, voluntaris i membres del personal, es va celebrar el gran ball de tarda, amenitzat per l’Albert Show. Moltes Felicitats a tots i a totes!
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES