Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Cel·lebració de les festes de Nadal de la Fundació Pere Mata amb els càrrecs jurídics

 
En el propers dies d’aquest mes de desembre, la Fundació Pere Mata durà a terme l’organització de diferents activitats amb els càrrecs jurídics (tutelats, curateles…) que formen part de la nostra entitat en motiu de la cel·lebració de les festes de Nadal 2017.
 
Aquestes activitats estan adaptades a les diferents necessitats que presenten els càrrecs jurídics i el seu lloc de residencia habitual, com en els casos de les persones que resideixen en centres com Villablanca o Pere Mata, la cel·lebració està pensada per gaudir d’un dinar nadalenc al centre de Reus amb música i ball, i activitats adaptades a la mateixa unitat per les persones amb major dificultat d’autonomia. Inclús en alguns grups, s’ha proposat de participar en un taller de risoteràpia, visitar una granja i finalment gaudir d’un dinar en grup per finalitzar la jornada.
 
Entre aquestes propostes també es contempla poder participar i gaudir de les activitats nadalenques que s’organitzen a la nostra comunitat; com passejar pel mercat de Nadal instal·lat a la plaça mercadal  o gaudir de l’especial enllumenat que engalana els carrers per aquests dies la ciutat de Reus.
 
Finalment i com cada any, una de les activitats principals que organitzem des de l’entitat per les persones tutelades que resideixen en domicili de forma autònoma, és una cel·lebració que pretén trobar un espai lúdic i de relació social entre els nostres propis tutelats, curatelats i d’altres càrrecs jurídics, com també amb els professionals que formen part de l’entitat, alhora que oferir una activitat en la que poder gaudir d’aquesta festivitat tan especial dins la nostra cultura. Aquest 2017 es durà a terme a les instal·lacions de La Palma, en la que podrem gaudir d’un aperitiu, música i activitats lúdiques de motiu nadalenc.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES