Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Parada de Sant Jordi Servei Prelaboral Reus i Amposta de la Fundació Pere Mata

 
Per la Diada de Sant Jordi el 23 d’abril, el Servei Prelaboral (SPL) de Reus i Amposta posarà una parada de roses fetes amb material reciclat, punts de llibre i llibretes decorades amb motius de la Diada!!
 
La parada del SPL de Reus estarà davant de la Prioral de Reus.
La parada del SPL d'Amposta estarà a la zona del Castell.
Horari aproximat de 9:00 h - 16:30h
 
La participació en aquest acte ens permet sensibilitzar i apropar la malaltia mental a la societat, trencant estigmes i percepcions falses envers aquesta.

Aquest treball de manualitats es realitza dins el Programa General del SPL, en el què es treballa amb persones amb Trastorn Mental Sever amb la finalitat de capacitar i habilitar als usuaris que en formen part, per iniciar un itinerari d’inserció laboral i assolir una integració laboral.

El SPL té una part formativa i una pràctica. En aquesta segona estem treballant l’entrenament en hàbits i habilitats laborals amb els usuaris del Servei. Una de les activitats que utilitzem per dur a terme aquest entrenament, és la realització de manualitats. D’aquesta activitat se’n generen diferents objectes, com marcs de fotos, treballs de fusta: tamborets, quadres, paraigüers, i altres com: polseres, collarets, arracades...

Amb això treballem la psicomotricitat fina, la concentració, la paciència, el control de l’estrès, el ritme, la tolerància amb els altres, la superació personal, la confiança, la comunicació, la satisfacció de veure un resultat a través del propi esforç, treball equip...

El donatiu proposat/assignat a cada objecte es destina a cobrir les despeses d’activitats lúdiques col·lectives extres i no incloses al Programa General del Servei.
 
 
 
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES