Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La Fundació Pere Mata celebra Sant Jordi

La Fundació Pere Mata va celebrar Sant Jordi amb un ventall molt ampli d’activitats variades i originals.
 
Les persones usuàries, els monitors i monitores del Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Pere Mata van vendre roses i dracs de sabó de diferents mides, formes i colors a la plaça del Castell de Reus al llarg del dia, des de les 10h de matí fins a les 9h del vespre.
 
Hi van participar un total de 16 persones usuàries, que es van repartir en torns de petits grups.
L’experiència va ser molt positiva, va venir molta gent a comprar: professionals, familiars, amics i amigues,  entre d’altres. Les persones usuàries van poder demostrar les seves habilitats de cara a la venda directa al públic, a qui explicaven amb tot tipus de detall el procés d’elaboració dels diferents sabons i els animaven a comprar. A més a més de relacionar-se amb altres persones van tenir l’oportunitat de posar en pràctica coneixements de càlcul i lectoescriptura treballats al Servei ja que les persones usuàries eren les encarregades de calcular l’import total de la venda, tornar el canvi just al client/a i anotar cada producte venut.
 
 
El Servei Prelaboral d’Amposta va muntar una parada a la Plaça del Castell. En aquesta parada, van vendre manualitats fetes per les persones usuàries, entre les quals es podien trobar punts de llibre de diferents tipus, roses fetes amb xapes i d’altres fetes amb paper de diari, també ampolles i roses gegants fetes de paper.
 
splamposta
 Va ser un dia diferent, en un entorn amb el qual no acostumen a estar i fent una activitat diferent, que és la d’oferir i vendre a les persones que passaven per allí tot el que havíen fet. Ens agrada poder fer aquest tipus d’activitats per tal que la gent ens conegui a nosaltres i també al Servei Prelaboral i quines són les coses que fem.
 
 
 
 
La Residència del Barri de Vallbona va muntar dues paradetes per vendre les roses que 
Vallbona 3 st. jordi 18 - copia
van preparar durant tres mesos.  Una de les parades es va ubicar davant la Residència i l’altre a la via Júlia de Barcelona. Tant en la confecció de les roses com a la venta han col·laborat els usuaris. Aquest any s’han fet diversos models de roses: amb goma eva, amb paper de llibre pintat, amb tela de sac i de mitja. Cada un d’elles la vàrem embolicar de manera original.
 
 
poblenou
A la Residencia i Centre De Dia Jaume Batlle de Poblenou va celebrar la Diada la companyia dels alumnes de 1r i 2n de l'escola La Mar Bella.
 
Usuaris de tots els centres, com el servei de Llars amb Suport o de la Llar Residència de Tarragona han sortit al carrer per veure les paradetes de llibres i roses i promoure la integració en la societat.
 
El Servei de Llars amb Suport va realitzar la lectura d’ “Històries encadenades”, consistent en què les persones residents de les diferents llars que hi van participar van escriure cada dia un fragment d’una història que es va anar passant pels usuaris d’una llar a una altra, fins a completar el relat que cada participant ha anat continuant.
 
A la Residència Monestir de Sant Bartomeu van rebre la visita de membres de l’Ajuntament de Bellpuig. També s’hi van fer entrega de llibres i roses i es van llegir poesies de Sant Jordi.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES