Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Servei de Teràpia Ocupacional visita les caves Freixenet i l'Espai Xocolata Simon Coll

El passat 31 de març el Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Pere Mata va realitzar una visita a  les Caves Freixenet i a l’Espai Xocolata Simon Coll, a Sant Sadurní d’Anoia.
 
Al matí es va realitzar la visita a les Caves Freixenet. Després de visualitzar una breu audiovisual sobre la història de les Caves s’inicià la visita guiada per la part antiga de la cava, construïda el 1922. Allí van conèixer el procés d’elaboració del cava i com la tecnologia s’ha anat incorporant al Mètode Tradicional. A continuació van recórrer amb un trenet les darreres ampliacions de la cava. En acabar van anar a la sala de degustació on van poder assaborir un fresc most.
 
Després de dinar els usuaris van visitar l’Espai Xocolata Simon Coll. Mitjançant un espectacular muntatge audiovisual feren un recorregut vivencial pels orígens, la cultura, la història i el procés d’elaboració de la xocolata. Les explicacions de la guia van fer possible el contacte més directe amb el món de la xocolata experimentant amb pinyes, faves de cacau, etc.  També van poder veure el funcionament de la planta pilot i tastar xocolata acabada de fer, aprenent a degustar-la de manera correcta.
 
Les persones usuàries del Servei de Teràpia Ocupacional van gaudir molt amb aquesta sortida, la qual us recomanem sens dubte.
 
 
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES