Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Celebració del Dia de la Salut Mental del SPL d’Amposta a l'IES de l’Ebre de Tortosa

 
El passat dijous 10 d’octubre, coincidint amb el dia de Salut Mental, el Servei Prelaboral  (SPL) d’Amposta, de la Fundació Pere Mata, va desplaçar-se fins a l'IES de l’Ebre de Tortosa per celebrar juntament amb els i les alumnes del CFGS d’Integració Social la jornada en Salut Mental.
Ja fa uns quants anys que els i les alumnes d’Integració Social participen i col·laboren en diferents jornades que s’organitzen des del SPL d’Amposta i aquesta vegada, un cop més, s’hi van apuntar amb moltes ganes.
 
El matí va començar amb una breu explicació del servei i va continuar amb tres dinàmiques, una organitzada pels usuaris i usuàries del servei i les altres dues pel col·lectiu estudiantil. Per completar la jornada, des del cicle formatiu ens van preparar una gran sorpresa: un esmorzar ben complet!
 
Agrair al professorat i als i les alumnes d’Integració Social per regalar-nos una jornada tan inclusiva on els usuaris i usuàries del SPL van poder sentir-se part d’un grup, com una persona més, interelacionar-se entre iguals i gaudir d’experiències úniques que ajuden en la creació de vincles.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES