Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

L’atenció a la dependència del Grup Pere Mata fa 450.000 hores l’any d’assistència domiciliària

El servei s’ha consolidat amb l’adjudicació del servei d’assistència a domicili de l’Ajuntament de Sabadell

L’àrea d’atenció a la dependència del Grup Pere Mata ha guanyat del concurs públic del servei d’assistència a domicili (SAD) de l’Ajuntament de Sabadell. Amb aquest nou servei, el Grup Pere Mata és consolida com un dels referents a Catalunya en l’atenció a la dependència, amb més de 450.000 hores de servei d’assistència domiciliària i 630 places entre residència assistida i centre de dia, fundació tutelar i altres serveis especialitzats.

El SAD de Sabadell suposa l’atenció a 1.100 persones l’any, majoritàriament gent gran o persones amb discapacitat, però també infants i famílies amb necessitats socioeducatives determinades o adults amb problemàtiques de salut mental o risc social. S’estima un total de 208.000 hores d’atenció anuals, distribuïdes en 168.000 hores anuals d’atenció personal i 40.000 hores anuals de cura de la llar.

A més, els 180 professionals que actualment estan adscrits al SAD de Sabadell s’incorporen a la plantilla de l’àrea d’atenció a la dependència del Grup Pere Mata, que té adjudicat el servei per dos anys, prorrogables durant 2 anys més, per un import anual de 3,5 milions d’euros.

L’objectiu del SAD és establir i/o incrementar el nivell de benestar de les persones que en són destinatàries procurant la permanència de la persona en el nucli familiar o de convivència d’origen, evitant o retardant la institucionalització.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES