Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Inauguració d'una acció formativa FSC Inserta a la Fundació Pere Mata


El passat dilluns, 12 de setembre al carrer Tolerància de Reus s’ha iniciat un curs de formació anomenat “Iniciació al Treball Sector Serveis Ed. 2/22”. Aquest curs s’efectua en el marc del Programa Operatiu d’Inclusió Social i Economia Social i/o del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil, cofinançat pel Fons Social Europeu i per la Fundació ONCE. Té una durada de 325 hores, que finalitzarà el mes de desembre d’aquest mateix any, hi participen 13 persones.

La finalitat d’aquesta acció formativa es potenciar la inserció laboral i social, afavorint els coneixements, actituds i destreses necessaris per adaptar-se de forma adequada a un lloc de treball. Així com desenvolupar les competències tant dels aspectes socials com laborals, familiaritzar-se amb la relació empresa / persona treballadora, entre els propis companys, i d'una correcta realització de les tasques assignades que facilitin la inserció laboral.
 
Després de 7 anys sense realitzar cap curs formatiu amb la col·laboració de FSC INSERTA, des de Fundació Pere Mata estem molt contents de poder reprendre  noves oportunitats per formar a més persones amb edat laboral amb algun dels diagnòstics inclosos en la definició de trastorn mental sever, pacient crònic o trastorn mental greu.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES