Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Finalització de les activitats d'estiu de la Fundació Pere Mata

Notícia realitzada amb la col·laboració del Nouset  (Grup del Taller de Periodistes del Servei de Teràpia Ocupacional)
 
Arribada la tardor al Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Pere Mata donem per finalitzades les activitats d'estiu.
 
Dues de les activitats que han tingut més èxit aquest estiu al nostre servei han estat el taller d’elaboració de gaspatxo i les sortides en petits grups a la platja.
 
Taller d’elaboració de gaspatxo:
L’activitat s’ha fet en petits grups. Cada grup ha participat en tots els diferents processos: han fet la recerca de la recepta per Internet i l’han llegida en veu alta per a la resta de companys/es seguidament han elaborat la llista dels ingredients necessaris i per acabar han anat a la botiga a comprar-los. Un cop aconseguits tots els ingredients i degudament uniformats es realitza el gaspatxo seguint la recepta. L’elaboració també té diferents fases: rentar els ingredients, tallar-los, barrejar-los i triturar-los amb la batedora. En acabat el posem unes hores a la nevera i ja està a punt per a prendre’l.
 
El resultat final ha estat boníssim!  I totes les persones participants han demanat poder tornar a realitzar aquesta activitat l’estiu vinent!
 
Sortides a la platja:
Les sortides a la platja s’ha fet en grups de 6-7 persones usuàries acompanyades de dos monitors/es. Les persones participants podien escollir entre dues opcions diferents, en funció de si es volien banyar o solament passejar:
 
Grups platja: es van apuntar les persones usuàries que volien gaudir de la platja, tant per banyar-se com per passejar per la vora del mar o gaudir del sol estirat a la tovallola.
 
Grup passeig: en aquest grup es van apuntar les persones usuàries que preferien gaudir d'un passeig pel port de Cambrils i el passeig marítim de la Pineda.
 
En ambdues activitats també vam aprofitar per a prendre alguna cosa a les guinguete de la platja.
 
Tant les persones usuàries com els professionals i els professionals del Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Pere Mata valorem que aquestes sortides han estat molt bé i ens agradaria repetir-les quan torni el bon temps.
 
 
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES