Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Celebració del Dia Mundial de la Discapacitat a les Terres de l’Ebre

 
El passat dimarts dia 3 de desembre es va celebrar a la finca Temps de Terra una jornada molt especial i emotiva amb moltes activitats diferents per tal de celebrar el Dia Mundial de la Discapacitat.
 
En aquesta jornada vam participar nens i nenes de 5é i 6é de primària de les escoles Maria Garcia Cabanes i 21 d’Abril de l’Aldea, alumnes de 1r i 2n d’Integració Social del institut IES de l’Ebre i les persones usuàries del Servei Prelaboral de la Fundació Pere Mata.
 
Es van realitzar activitats per tot l’espai de Temps de Terra dirigides i organitzades pels alumnes de 2n d’Integració Social, les quals van ser unes dinàmiques en grups reduïts de tots tres col·lectius molt divertides i reivindicatives pel que fa a l’estigma que hi ha avui dia amb la discapacitat. El missatge clau que es va transmetre durant la jornada és que els tres grups esmentats teníen que ser un mateix grup, sense que ningú se sentís exclòs.
 
Cal destacar però, l’activitat que va portar a terme el psicòleg Pere Clotet amb els cavalls, la qual va ser tot un èxit, ja que va ser molt acceptada per tothom.
 
Per finalitzar la jornada, el grup d’alumnes d’Integració Social juntament amb les persones usuàries del Servei Prelaboral d’Amposta, van crear un ambient de vivències, on alguns membre de tots dos grups van exposar la seva història de vida.
 
Per acabar el Servei Prelaboral d’Amposta de la Fundació Pere Mata vol agrair la col·laboració de totes les persones implicades i sobretot als responsables de Temps de Terra per deixar-los gaudir del seu espai.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES