Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La Residència Monestir de Sant Bartomeu de Bellpuig està de festa major

 

Ja ha passat la nostra Festa Major i ara cal recuperar-se de tanta gresca i activitat. En aquesta edició, els nostres residents van tenir l’oportunitat de participar en varis actes de la festa. El primer va estar l’assistència a les Jornades Internacionals Folklòriques. Cada any i de la ma d’Adifolk, la nostra vila acull els ballets i músics que visiten el nostre país en aquest certamen cultural i musical. En aquesta ocasió, van ser dos els països que ens van visitar. El primer, la República de Baixkíria i el segon El Senegal. Les dues agrupacions van fer ficar a tot el Pavelló de Bellpuig d'en peus.

El segon dia, vam assistir de nou al Pavelló de Bellpuig, i en aquesta ocasió, vam poder escoltar el fantàstic concert de Festa Major que ens oferí l’Orquestra La Principal de La Bisbal. Els residents, molt contents i emocionats, van aplaudir amb ganes als músics i cantants de l’orquestra.

Us deixem el vídeo d'aquesta residència que gestiona la Fundació Pere Mata perquè pugueu gaudir d’aquests espectacles igual que nosaltres vàrem fer.



@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES