Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

XXIII Olimpíada a la Residència de Bellpuig

 
La Residència Assistida Monestir de Sant Bartomeu de Bellpuig de la Fundació Pere Mata, ha celebrat la seva 23éna Olimpíada. Han estat tres dies intensos, plens d’activitats esportives, culturals i gastronòmiques.
 
L’Olimpíada fou inaugurada als jardins de la Residència, acompanyats del Sr. Joan Amigó, Director General del Grup Pere Mata, Sr. Joan Santacana, Director dels Serveis Territorials de Benestar i Família de Lleida, i Sr. Salvador Bonjoch, Alcalde de Bellpuig, entre d’altres convidats.
 
Els padrins van realitzar una desfilada de banderes acompanyats de bona part del personal de la Residència i dels nostres capgrossos, la Sra. Sinfroníssia i en Mariano. Durant aquests dies, s’han realitzat 6 proves esportives en les quals els residents han mostrat les seves qualitats, simpatia i entusiasme.
 
Les anelles, la punteria, castells de dòmino, cursa de rucs… Al mateix temps,  hem compaginat l’esport amb la festa; el primer dia, vam tenir el taller de cuina “Show Cooking Pizza” a càrrec dels responsables de Domino’s Pizza Lleida. Els residents i convidats van poder aprendre com es treballa la massa per obtenir la millor pizza. Més tard, ens les vam menjar totes.
 
Al segon dia, vam realitzar la 4a. Edició de la Festa de la Cervesa i el Bocata de franckfurt a la zona de la barbacoa, on tots vam poder degustar aquest magnífic berenar. Ja a l’últim dia, vam celebrar el comiat olímpic amb el dinar de germanor acompanyats de la Xaranga Va i Ve de Bellpuig. Aquest dia, estava dedicat a Andalusia, un menú al pur estil andalús, amb entremesos, patates a l’andalusa i calamars. Tot ben regat amb una bona sangria.
 
Ens van acompanyar en l’entrega de guardons i trofeus, altre cop, els responsables de l’Ajuntament de Bellpuig, i el Sr. Ramon Bacardí, President de l’Associació la Joia d’Envellir. I per acabar la gran festa, vam tenir l’oportunitat de veure en directe, l’actuació de l’Associació Cultural de Sevillanes de Mollerussa, els quals ens van fer una gran ballada sota l’ombra dels arbres del jardí. No cal dir, que els residents van quedar força contents de tants dies de gresca i entreteniment.
 
Per acabar, donar les gràcies a tots i totes aquells qui, d’alguna manera o d’altra, vau participar en la realització i organització d’aquesta edició olímpica, que se’ns dubte ha estat una de les millors del últims  anys. Felicitats!


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES