Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Activitat horticultura del Servei de Rehabilitació Comunitària de Tortosa

 
Ja ha començat la tardor i l’activitat d’horticultura del Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC) de Tortosa continua, i ja ens preparem i plantem la verdura de temporada: bledes, cols, bròquils, cols de Brussel·les i cols romanescu. També tenim alls i alls porros, enciams i carxoferes. Les tomaqueres, pebroteres i albergínies ja són altes i cada setmana tenim collita, la qual, es reparteixen els/les usuaris/es . D’altra banda també tenim el nostre hortet d’aromàtiques: Maria Lluïsa, orenga, llorer, menta, sajulida, melissa, lavanda i timó.
 
Fa uns mesos al SRC de la Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre vam instal·lar el reg a degoteig, fet que ens permet ser més sostenibles podent escollir quines zones regar i quines no. També vam marcar cada espai amb les plantes que hi ha, fet que ajuda que tothom pugui reconèixer i aprendre a identificar les diferents plantes: fruit, fulla, flor…
 
Durant l’estiu hem mantingut la rutina a l’hort evitant les hores de calor, hi hem anat a primera hora on encara feia fresca. Ha estat una bona manera de començar els dies i activar-nos. Durant els propers mesos hi anirem de tarda, combinant-ho amb les altres activitats. Som optimistes i creiem que continuarem tenint molta collita!


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES