Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Dia Mundial d’Higiene de Mans

 
La higiene de mans és, com tots i totes sabem, un dels procediments més senzills i econòmics per a prevenir la transmissió d’infeccions.
 
Des de l’any 2020 Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre s’adhereix al Grup de Millora d’Higiene de Mans del qual en formen part el l’HTVC (Hospital Verge de la Cinta) juntament amb els CAP, els Serveis Territorials d’Educació, els Serveis Educatius i amb el suport de Unitat de Comunicació de la Gerència Territorial de l’ICS i la Regió Sanitària. L’objectiu principal d’aquest grup forma part de millorar de la higiene de mans, estratègia impulsada per l’OMS.
 
Any rere any s’han desplegat diverses accions per a difondre la importància de la higiene de mans arreu del territori. Per aquest motiu des del Grup de Millora d’Higiene de Mans, la FPMTE ha contribuït amb:
 
Emissió d’un vídeo “Els moments de la vida diària en què els infants s’han de fer una higiene de mans”.

S’han exposat els murals que ens han fet arribar els centres educatius de les Terres de l’Ebre.
També s’ha pintat un mural del qual han participat les persones ingressades a la unitat d’hospitalització d’aguts, subaguts i alta dependència psiquiàtrica.
 
Aquest any coincidint amb la situació pandèmica s’ha volgut incidir i donar visibilitat a aquest procediment tant senzill i a la vegada força eficaç.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES