Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Juan Carlos Galve

Juan Carlos Galve Valle. IIR. HUIPM

Per què vas triar el nostre hospital per fer la residència?
Vaig triar l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM) no sols per ser un hospital monogràfic i poder tenir l'oportunitat de veure una tipologia més àmplia de pacients que en altres hospitals, sinó per la proximitat amb la meva família i amics i pel clima mediterrani. No em penedeixo que fos la meva primera opció!

Quins han estat els punts forts de la teva formació?
A nivell formatiu considero que tant les sessions clíniques, sessions de residents i les classes als residents de primer any són fonamentals i cal aprofitar-les al màxim. També, la Unitat Docent facilita en la mesura del possible la teva elecció personal per a cursar la Rotació Externa, ja sigui en un centre a Espanya com internacional.


Aconsellaries aquesta experiència a altres potencials residents?
Es tracta d'una experiència única i la hi recomanaria als futurs residents interessats en la salut mental. Aconsellaria als futurs IIR que comencin a pensar on volen fer la rotació externa durant els seus primers mesos de formació, molt important! Per a qualsevol dubte que pugui sorgir, estarem encantats de poder aclarir els vostres dubtes, tant des de la Unitat Docent com els resis de l’HUIPM.

Quins són els teus projectes quan finalitzis la residencia?
No em puc creure que comencés la residència fa uns mesos i ja hauré acabat d'aquí a una mica més d'un any! Continuaré formant-me, ho considero com una carrera de fons, fonamental. És una mica aviat per saber què faré, però sí que m'agradaria poder aconseguir un lloc de treball acord amb les meves qualificacions i experiència en l’HUIPM, on m'he format, garantint unes cures especialitzades i, així, veure reconeguda l'especialitat en Infermeria en acabar l’IIR.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES