Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Èxit de la jornada de portes obertes de l’Institut Pere Mata per als futurs residents


El 22 de març va tenir lloc a la Unitat Docent Multiprofessional de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM) la Jornada de Portes Obertes 2018, a la qual van assistir futurs residents de Psiquiatria, Psicologia Clínica i Infermeria de Salut Mental.

Durant la Jornada la Dra. Yolanda Alonso, cap d’estudis del nostre centre, va donar una visió general de l’activitat assistencial, docent, formativa i de recerca que es realitza a l’HUIPM, fent especial esment en la importància d’adquirir un perfil professional amb competències tant a nivell de coneixements com d’habilitats pràctiques i actituds.

La Dra. Elisabet Vilella, directora de l’Àrea de Recerca, va informar de les línies de recerca que es desenvolupen al nostre centre i a les quals es podran incorporar els residents durant el seu període formatiu.

Per últim, es va organitzar un cafè-col·loqui amb els nostres residents, amb l’objectiu de compartir experiències i poder respondre a les preguntes que els futurs especialistes poguessin tenir.
Gràcies a tots per fer que aquesta Jornada hagi estat un èxit!
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES