Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Benvinguda als nous residents a l'Hospital Universitari Institut Pere Mata

 
Els dies 23 i 24 de setembre, 10 nous residents s'han incorporat a la Unitat Docent Multiprofessional de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM): 3 residents de Psiquiatria, 4 de Psicologia Clínica i 3 d'Infermeria en Salut Mental.
 
Durant aquests dos dies s'ha desenvolupat un ampli programa en el qual professionals del nostre centre han abordat aspectes clínics, docents i investigadors que seran bàsics en la seva formació.
 
La Dra. Yolanda Alonso, cap d'estudis, va inaugurar la jornada abordant els aspectes essencials de la formació de les tres especialitats. Posteriorment diferents professionals van tractar aspectes clínics de l'avaluació i intervenció en Salut Mental; la Dra. Elisabet Vilella, directora de l'Àrea de Recerca, va presentar les principals línies desenvolupades en aquest moment i el Dr. Francesc X. Arrufat, director gerent del nostre centre, va realitzar una àmplia revisió dels serveis i programes assistencials.
 
Un dels espais més ben valorat va ser la trobada amb altres residents de les tres especialitats on aquests els van poder oferir una visió pràctica dels seus anys de formació amb nosaltres.
 
Gràcies a tots els que heu col·laborat perquè fos un èxit.

 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES