Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

61 Congrés Nacional de l'Associació Espanyola de Psiquiatria del Nen i de l'Adolescent

 
Ivan Llorens, resident de psicologia de tercer any, Iria Sanjurjo (psicòloga clínica) i Isaac Herrera (infermer), professionals de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, van assistir al 61 Congrés Nacional de l'Associació Espanyola de Psiquiatria del Nen i de l'Adolescent que es va celebrar a la Universitat de Castelló del 15 al 17 de Juny de 2017.
 
Ivan Llorens va presentar en format pòster el treball “Aferrament, maltractament i desregulació emocional en una mostra clínica d'adolescents”, que mostra els resultats obtinguts en els grups de teràpia STEPPS que es realitzen al CSMIJ de Reus i Tarragona en usuaris amb desregulació emocional. El programa STEPPS (Systems Training for Emotional Predictability and Problem Solving) és un programa de teràpia de grup protocol·litzat, dirigit a pacients ambulatoris, que combina elements cognitivoconductuals i aprenentatge d’habilitats de maneig.
 
Isaac Herrera i Iria Sanjurjo van presentar en forma de comunicació oral els resultats de l'estudi “Implementació i avaluació d'un taller per a la sensibilització i prevenció de la violència de gènere en la Unitat de Crisis d'adolescents de la Clínica Psiquiàtrica Universitària Institut Pere Mata".


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES