Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Intervenció farmacològica en adults amb TEA

 
La Dra. Yolanda Alonso, cap d'estudis de la Unitat Docent Multiprofessional (UDM) i psiquiatra adjunta del Centre de Salut Mental d'Adults de Reus, ambdós de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM), va impartir ahir 16 de gener de l'any 2020, la conferència "Intervenció farmacològica en adults amb TEA" a l'Associació Asperger-TEA de Camp de Tarragona. Les dues entitats mantenen una relació de col·laboració amb l'objectiu d'aprofundir en el coneixement del trastorn, així com en el maneig de les comorbiditats psiquiàtriques.
 
Durant la trobada amb persones usuàries i famílies, es va realitzar una revisió sobre les possibles causes del trastorn, símptomes clínics més prevalents, criteris diagnòstics actuals i possibles intervencions farmacològiques. Es va fer especial èmfasi en la no existència d'un tractament farmacològic específic per als símptomes nuclears dels Trastorns de l'Espectre Autista (TEA) però sí per al tractament de símptomes associats com són la impulsivitat, conductes agressives, hiperactivitat, ansietat, depressió, etc.
 
Per finalitzar l’acte es va obrir un torn de preguntes i cal destacar la participació molt activa dels assistents amb preguntes i intercanvi d’experiències.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES