Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Nova entrega de taps solidaris a la Fundació Noelia

 
Per segona vegada consecutiva aquest semestre, s’ha procedit a recollir 6 sacs grans de taps de plàstic que s’han volgut entregar en mà al Sr. Joan Mas, representant de la Fundació i familiar d’un nen afectat per la malaltia i que van dirigits a la recerca de la distròfia muscular congènita.
 
Els nois/es li han entregat en mà una garlanda realitzada al taller de manualitats escrivint al darrere un desig per part de cadascú d’ells.
 
Aquest senzill gest de pensar en guardar o portar de casa els taps per aquesta campanya suposa treballar amb ells el procés de recollida, revisió i emborsat. També el de conèixer les necessitats socials i de salut d’altres col·lectius.
 
El fet que aquest vagi dirigit a nens que pateixen les seqüeles de una malaltia desconeguda els hi remou especialment.
 
S’ha aprofitat l’espai del grup d’auto-gestors quinzenal per fer l’entrega i s’han interessat pel curs i evolució de la salut dels nens afectats, empatitzant amb la situació, realitzant preguntes i expressant el seu suport.
 
Va estar una trobada molt emotiva que relacionem amb que sigui Nadal i que algunes usuàries son mares i d’altres tenen nens petits a la família.
 
Seguirem fent... Per donar a conèixer aquesta realitat i sensibilitzar que, amb un petit gest, l’ajuda pot ser molta!


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES